Prodej zahrady 2106 m², Chlumec

2 690 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte zahrádku, kde byste si užili už tohle léto a do budoucna byste tam mohli i bydlet? Tak jste tady správně! Máme tu pro vás zahradu o rozloze 2106 m2, která čeká jen na to, až se stanete jejím novým majitelem.

**Spojení s přírodou a pohodlím**
Na této zahradě najdete vše, co potřebujete pro relaxaci a pohodlí navíc ve spojení s přírodou. Najdete zde zahradní domek s houpačkou a skleník se zavedenou elektřinou, který čeká na dokončení. Ano přesně tak! Na tomto pozemku je elektřina a máte tak možnost využití nejen elektrického nářadí, ale také chod domácnosti rekreační budovy nebo zřízení posuvné brány.

**Ovocné stromy a obdělávané políčko**
Zahrada je bohatá na ovocné stromy, které vám poskytnou čerstvé ovoce přímo z vašeho vlastního sadu. Mezi stromy najdete jabloně, třešně, višně, meruňky, broskve, slivoně, hrušně a ořešák, které jsou vysazené třetím rokem, takže již tohle léto můžete sklízet své první plody. Pravidelně obdělávané políčko pátým rokem a zdejší úrodná půda vám pak umožní pěstovat svou vlastní zeleninu a bylinky.

**Klidná atmosféra s potůčkem**
Zahrada se nachází v klidné části na okraji obce Stradov. Na zahrádce se nachází dvě skalky, které v létě hrají všemi barvami. Hned za zahrádkou protéká potůček, který dodává okolí klidnou atmosféru a poskytuje relaxační zvuk tekoucí vody. Po lehké úpravě by bylo možné potůček dokonce nechat protékat částí pozemku.

**Možnost výstavby a oplocení**
Máte-li v plánu užívat zahradu již nyní a v budoucnosti se tam i přesunout na celoroční užívání, pak na této zahradě je to možné! V souladu s územním plánem a regulativy můžete na pozemku totiž postavit až 100 m2 budovu k rekreačnímu užívání. Pozemek je oplocen převážně pletivem a částečně zděným plotem s dřevěným polem.

**Dostupnost a financování**
Zahrada je připravena na nového majitele a čeká na vás. Hypoteční úvěr na tento pozemek je možný pouze, pokud byste ručili jinou nemovitostí. S optimálním financováním vám rádi pomůžeme ve spolupráci s finančními poradci.

**Přijďte si zahradu prohlédnout!**
Pokud hledáte místo pro odpočinek a relaxaci ve spojení s přírodou, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na setkání s vámi a na možnost vám ukázat tuto krásnou zahradu!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6524
Plocha pozemku 2 106 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist