Prodej bytu 3+1 99 m², Chabařovice

3 300 000 Kč

bez poplatku katastrálnímu úřadu, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ke koupi nabízím ojedinělý byt, vhodný pro rodinu s velkým potenciálem a ideální dispozicí 3+1, v osobním vlastnictví, ve druhém nadzemním podlaží bytového domu, kde jsou dva byty, který se nachází v Chabařovicích, ul. Náměstí 9.května.

Dispoziční řešení bytu 3+1 nabízí vstupní chodbu, velký obývací pokoj, kuchyň, ložnici, dětský pokoj a koupelnu s toaletou. Nabízený byt je v původním stavu, podlahy jsou dřevěné a krytinu tvoří keramický obklad v kombinaci s PVC a kobercem v pokojích. Měsíční náklady lze získat na prohlídce. K bytu náleží vlastní garáž, zahrada o výměře 418m2 a ideální 1/2 dvoru a společných prostor.

V současné době je byt díky vyhledávané lokalitě a jednoduchou dostupností na dálnici D8, vhodný, jak pro vlastní bydlení, tak i pro investory. Zastávka autobusu v blízkosti před domem, do centra Teplic a Ústí nad Labem 10 minut.

Město Chabařovice disponuje základní občanskou vybaveností včetně mateřské a základní školy, dětské hřiště, obchody, pošta, praktický lékař, zubař, oddíl fotbalu a jiné sportovní vyžití.

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte náš Prosperity tým pro více informací a sjednání konkrétního termínu prohlídky. V případě více vážných zájemců bude nemovitost rezervována s klientem, který podá nejlepší nabídku. Případné financování Vám zařídíme vlastním specialistou z ProsperityFS.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 443
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 99 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

Zobrazit kompletní nabídku RK

Prosperity Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist