Prodej bytu 1+1 37 m², Ústí nad Labem

899 999 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vítejte v oáze klidu a přírodního pohodlí! Představujeme vám krásný byt 1+1 v klidné lokalitě Ústí, Neštěmice, obklopeném nádhernou přírodou a zelení. Tento útulný družstevní byt o ploše 37 m2 se nachází na 7. podlaží moderní devítipodlažní panelové budovy.

Co dělá tento byt zvlášť atraktivním? Okolí je opravdu krásné! Rozkládá se v krásné přírodě s hojnou zelení, což vám přinese klid a relaxaci každý den. Byt se nachází na řadovém sídlišti, kde najdete veškerou potřebnou infrastrukturu a komfort moderního života.

Užijte si relaxaci a krásné výhledy z lodžie, kterou tento byt nabízí. S výtahem je každodenní pohyb snadný a bezstarostný.

Tento skvělý byt je připraven k okamžitému nastěhování, ať už hledáte své první vlastní útočiště nebo útulné místo pro odpočinek. Najdete zde veškeré potřebné vybavení a služby v docházkové vzdálenosti.

Technické vybavení je kompletní - disponujete telefonem, internetem, satelitem, kabelovou televizí a kabelovými rozvody, abyste byli vždy propojeni se světem. Doprava je velmi pohodlná díky blízkosti vlakové, dálniční a silniční sítě, a samozřejmě nechybí ani městská hromadná doprava.

S dálkovým vodovodem, elektřinou 230V, plynovodem a veřejnou kanalizací nemusíte řešit žádné technické detaily. Topení je zajištěno ústředním dálkovým systémem, takže se nemusíte bát chladnějších dnů.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost vlastnit byt v tak klidné lokalitě! Kontaktujte nás a rádi Vás provedeme osobní prohlídkou tohoto jedinečného bytu.

S financováním vám rád pomůže můj kolega. V případě zájmu neváhejte a ihned volejte pro více informací! :-)

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 66631005
Vlastnictví družstevní
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 37 m²
Patro 6
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist