Prodej bytu 3+1 82 m², Ústí nad Labem

3 500 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vítejte v centru města Ústí nad Labem, kde máte možnost koupit hezký byt v osobním vlastnictví. Tato lokalita nabízí širokou škálu zážitků.

Pro rodiny s dětmi je zde nepřeberné množství aktivit, jako je návštěva zoologické zahrady, prozkoumání zrcadlového bludiště a mnohem více. Milovníky historie a architektury pak jistě zaujme návštěva hradu Střekov či procházka po Mariánském mostě, zatímco kostel se šikmou věží představuje unikátní stavební kuriozitu v srdci obchodního centra Forum.

Samotný byt nabízí prostorné a klidné bydlení pro větší i menší rodiny. Dispozice 3+1 zajišťuje dostatek komfortu pro každého člena domácnosti, a to včetně možnosti relaxace na soukromém balkóně s klidným výhledem, který je ideálním místem pro ranní kávu.
Kromě výhodné dispozice a klidného prostředí nabízí tato nemovitost i podíl na společné zahradě za domem, kde můžete trávit příjemné chvíle se svými blízkými a sousedy.

Veškerá občanská vybavenost je doslova na dosah ruky, což zajišťuje pohodlný a bezstarostný život v tomto městě.

Tato bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí a je připravena přivítat nové majitele, kteří ocení spojení klidného života s pestrými možnostmi zábavy a relaxace, které tato lokalita nabízí. Nechte se okouzlit atmosférou tohoto bytu a přijměte pozvání k novému začátku ve Vašem vlastním domově.

Kontaktujte mě a Já Vaše sny proměním v REALITY!

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie, Terasa
ID nemovitosti 409
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 82 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

Zobrazit kompletní nabídku RK

Prosperity Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist