Prodej bytu 3+1 65 m², Chlumec

2 500 000 Kč

+ poplatek katastrálnímu úřadu, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ke koupi nabízím krásný a vkusně rekonstruovaný byt, vhodný pro rodinu s velkým potenciálem a ideální dispozicí 3+1 bez lodžie, v osobním vlastnictví, ve třetím nadzemním podlaží bytového domu bez výtahu, který se nachází v Chlumci, ul. Cyrilská.

Dispoziční řešení bytu 3+1 nabízí prostornou vstupní chodbu, velký obývací pokoj, kuchyň, ložnici, dětský pokoj a koupelnu se samostatnou toaletou. Nabízený byt prošel rozsáhlou a vkusnou rekonstrukcí, má plastová okna. Podlahovou krytinu tvoří keramický obklad v kombinaci s plovoucí podlahou v pokojích. Měsíční náklady lze získat na prohlídce. K bytu náleží sklepní kóje.

V současné době je byt díky vyhledávané lokalitě a jednoduchou dostupností na dálnici D8, vhodný, jak pro vlastní bydlení, tak i pro investory. Zastávka MHD v blízkosti před domem, do centra Teplic 5 minut, Ústí nad Labem 15 minut.

Město Chlumec disponuje základní občanskou vybaveností včetně mateřské a základní školy, dětské hřiště, obchody, pošta, praktický lékař, oddíl fotbalu a jiné sportovní vyžití.

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte náš ProsperityRE tým pro více informací a sjednání konkrétního termínu prohlídky. V případě více vážných zájemců bude nemovitost rezervována s klientem, který podá nejlepší nabídku. Případné financování Vám zařídíme vlastním specialistou z ProsperityFS.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 425
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 65 m²
Patro 2
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

Zobrazit kompletní nabídku RK

Prosperity Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist